Älskade pelargoner

Älskade pelargoner är en rikt illustrerad bok fylld av tips, odlingsrćd och erfarenheter.

Förlag: Wahlström och Widstrand

 

 

Älskade pelargoner

2003
Älskade pelargoner

Den hÀr boken tillÀgnas alla som nÄgon gÄng haft med en pelargon att göra. Hon guidar oss genom ett hÀndelserikt pelargonÄr dÀr mÀnniskors och blommors historier vÀver en hyllning till en fantastisk krukvÀxt. Förutom att den tÄl det mesta och finns i oÀndliga variationer Àr pelargonen ocksÄ utmÀrkt som snittblomma, vacker som eternell och utsökt i bakverk och som ingrediens i doftande potpurrier. Rikt illustrerad. Mer information...

 

Passion för pelargon

2009
Passion för pelargon

I den hĂ€r boken fördjupar jag mig i olika favoritgrupper av pelargoner och bjuder pĂ„ fler fantasiska historier om gamla sorter som har prytt slott och koja. Ett kapitel Ă€gnas Ă„t Elin WĂ€gner och hennes LillaBjörka dĂ€r pelargonerna alltid prunkade i salsfönstret. HĂ€r finns Ă€ven ett helt kapitel om vinterförvaring som ofta Ă€r det som oroar pelargonĂ€lskaren mest. Över hundra bilder pĂ„ de rara sorterna.

Ny andra upplaga 2010 Mer information...

 

Älskade pelargoner

2010
Älskade pelargoner

Den hÀr boken tillÀgnas alla som nÄgon gÄng kommit i kontakt med en pelargon. HÀr berÀttar jag om hur det började och presenterar alla mina favoriter hittills, blandat med mycket fakta och tips. MÄnga sÀger att de efter att ha lÀst boken har smittats av pelargonbacillen. Och sÀmre sjukdom kan man ju ha. Vackra bilder pÄ alla sorterna som nÀmns.

Ny tredje upplaga 2010 Mer information...